Details.
KOBA @ SEXY SUMMERTIME FESTIVAL

Add to Google Calendar

Sexy Summertime Festival

summertime

De 7de editie van het gratis Sexy Summertime Festival  belooft er een te worden om niet snel te vergeten.  Om 14 uur begint het feest met kinderact Kaatje en Kamiel aangeboden door de cultuur- en jeugdraad in het kader van ‘Hoeilaart Zomert’. Daarna brengen 4 fantastische groepen een zomerse mix aan muzikale genres, Koba, Don Carlos Y los Pendejos, Heartwash en Shanty (UK).

Na zonsondergang kan er verder gefeest worden op de afterparty met 3 of a Kind, Save The Dudes en Big Y. De afterparty gaat binnen door om de geluidshinder voor de buren tot een absoluut minimum te beperken.

Op zaterdag 13 augustus is het eindelijk zover, net als de voorbije 3 edities vindt het festival ook dit jaar plaats in en rond GC Felix Sohie. Natuurlijk vergeet de organisatie niet dat het zomer is. Speciaal voor de gelegenheid wordt er een groot zandstrand aangelegd waarin ook de allerkleinsten een hele dag kunnen rondstoeien. En als de zon echt schijnt, voorzien ze zelfs een zwembad!

Waarom in de file richting zee staan als je ook in Hoeilaart aan het strand kunt liggen? Het Sexy Summertime Festival promoot het Bourgondische leven en voorziet drank en lekkere versnaperingen aan lage prijzen. Zoals elk jaar staat ook nu weer een eigen cocktail in de aanbieding!

Het Sexy Summertime Festival is een organisatie van Davidsfonds Hoeilaart – jeugd, in samenwerkig met de gemeente Hoeilaart.

Meer info: Facebook.com/sexysummertime

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.